Logo_White Color png

Kontakti

Rr.Lord Bajron Hyr.21, 10000, Prishtinë

+ 383 49 70 71 73
+ 383 38 70 46 39

INON Investments

INON SH.P.K u themelua në vitin 2014 e njohur me emrin INON Desing & Construction”. Që nga fillimi kishte qëllime të qarta për të ardhmen, sjellja e një standardi të një niveli tjetër të ndërtimit. Sot “INON SH.P.K” ka ndërtuar objektin e parë afaristo – banesor në qendër të Prishtinës, në pjesën më atraktive të kryeqytetit. Idetë tona inovative që kishim në fillim të këtij rrugëtimi: ndërtimin cilësor, stilin unik, jetesën e sigurtë dhe të qetë, tashmë i kemi jetësuar në objektin tonë të parë. Klientëve tanë ua mundësuam të përjetojnë një jetë ndryshe nga qytetarët e tjerë të Prishtinës. Krenaria jonë është rehatia e klientëve tanë e këtë mund ta vërtetojnë vet ata. Këtë e kemi dëshmuar në objektin “INON I” e po vazhdojmë ta dëshmojmë edhe me objektet që aktualisht janë në proces të ndërtimit “INON I – B” & “INON II”.

image-layers_1-1--22
inon

Përvojë shumëvjecare dhe realizimi me sukses në projektim, ndërtim.

Banesa, lokale, shtëpi, troje

Eleganca dhe stili do të jenë pjesë e përditshmërisë suaj.

0
Objekte
0 +
Banesa
0 +
Garazha te brendshme
0 +
Lokale Afariste
01

2017

INON I
Objekti A

03 Prill 2017 - FIlloi ndërtimi i objektit A, tashmë i përfunduar dhe në funksion të banorëve.

02

2020

INON II

17 Gusht 2020 - Filloi ndërtimi i objektit INON II

03

INON I
Objekti B

28 Gusht 2021 - Filloi ndërtimi i objektit B

Pse duhet të zhgjedhni INON

Vendimi juaj për të qenë pjesë e kompleksit “INON” do t’ju siguroj jetë të shëndetshme dhe të sigurtë. Standardi i lartë i ndërtimit na bën zgjedhjen ideale për jetën që meritoni. Të udhëhequr nga pasioni për atë që ndërtojmë ne kemi fituar besimin e klientëve që kërkojnë një standard cilësor të jetesës. Ndërtimi i marrëdhënieve të besueshme me klientët tanë është prioriteti ynë dhe ky besim po ndërtohet fuqishëm.

Kualiteti i lartë i ndërtimit
99 %
Saktësi e dëshmuar
99 %
Besueshmëri
99 %
elevator
Lang