Logo_White Color png

Kontakti

Rr.Lord Bajron Hyr.21, 10000, Prishtinë

+ 383 49 70 71 73
+ 383 38 70 46 39

image-layers_1-22
image-layers_3-22
image-layers_4-22
image-layers_5-22
admin-ajax (1)

Arkitektura dhe materialet

Kompleksi INON

Materialet

Kualiteti i lartë i ndërtimit, stili i vecantë arkitektonik dhe lokacioni ynë do të jenë zgjidhja e duhur e kërkesave tuaja të përditshme.

Pasi kemi përfunduar me sukses ndërtimin e objektit “INON I – A”, ne jemi duke i dhënë formë kompleksit  INON  edhe me ndërtimet e tjera. Aktualisht jemi në ndërtim të objekteve “INON I - B” dhe “INON II” të cilët do të ruajnë traditën e nisur nga kompania jonë e që prioritet ka garantimin e jetës së sigurtë të banorëve.

Banorët në këtë kompleks do të jenë të privilegjuarit e Prishtinës, lagjja do t’i ketë ndërtesat më elegante në Prishtinë e “INON Investments” do të mburret me projektin unikat në kryeqytet.

Kualiteti dhe siguria është ajo që ne u garantojmë klienteve tanë

  • Muret ndarëse në mes banesave me izolim akustik
  • Dritaret nga profila gjerman 88-100 mm
  • Roleta fleta, alumin termik
  • Dyer të hyrjes së banesave të blinduara me siguri të lartë
  • Izolim termik me stiropor 12-16 cm
  • Dysheme me parket të cilësisë së lartë
  • Banjo të kompletuar me qeramikë dhe sanitari.
  • Konstruksioni në mes të kateve me izolim termik dhe akustik
  • Konstruksioni - beton Arme mbi 8.5 shkallë të Rihterit

Koncepti

Stili i vecantë arkitektonik dhe lokacioni ynë do të jenë zgjidhja e duhur e kërkesave tuaja të përditshme.

Materialet

Kualiteti dhe siguria është ajo që ne u garantojmë klienteve tanë, duke u aplikuar materialet më kualitative në treg.

Infrastruktura

Hapësirë ndërtimi prej 30%, ndërsa pjesa tjetër hapësira gjelbëruese, parkingje dhe kënd i lojërave për fëmije.

Lang