Logo_White Color png

Kontakti

Rr.Lord Bajron Hyr.21, 10000, Prishtinë

+ 383 49 70 71 73
+ 383 38 70 46 39

Adresa

Rr.Lord Bajron Hyr.19, 10000, Prishtinë

Phone

+ 383 49 70 71 73
+ 383 38 70 46 39

Lokacioni

Na vizitioni në zyret tona, me kënaqësi ju prezentojmë nga afër ambientet dhe infrastrukturën e kompleksit INON. 

Lang