Detajet e pronës

Projekti më i ri në qendër të Prishtinës!! - Prishtinë

  • fb
  • 1
  • a1
  • a2
  • a3
  • a4
  • a5
  • a6

Property ID : Aktash1

Në Shitje - Banesa, Lokale afariste
6 Dhoma gjumi3 Banjo54 Garazha  Shto tek të preferuarat Print

Kompleksi ‘InOn’ në qendër të Prishtinës.

Objekti A.

Nr. lejes së ndërtimit
05 Nr .351-2623 dt .21.12.2016

Asgjë nuk i është lënë rastësisë!

Përcaktimi i një hapësire që i përgjigjet nevojave të njeriut ishte një nga sfidat kryesore të gjithë projektit tonë.
Megjithatë këtë hapësirë e gjetëm në zemër të Prishtinës , Rr . Hamëz Jashari.
Eleganca dhe stili do të jenë pjesë e përditshmërisë suaj!

Tipet e banesave:

T1 – 69.24 m^2= 1+1 (1-sallon + kuzhine , 1-dhome gjumi 1-banjo , 1-depo , 1-pllakar ),

T2 – 88.65 m^2 =1+2 ( 1-sallon+ kuzhine me trapezari me ndriqim , 2-dhome gjumi, 1-banjo me dritare , 1-WC, 1- depo , 1-pllakar )

T3- 95.91 m^2 =1+2 ( 1-sallon + kuzhine me trapezari me ndriqim , 2-dhome gjumi, 1-banjo me dritare , 1-WC, 1-depo , 1-pllakar )

T5- 111.11 m^2= 1+3 ( 1-sallon + kuzhine me trapezari me ndriqim , 3-dhome gjumi, 1-banjo , 1-WC, 1-depo , 1-pllakar )

T6 – 127.6 m^2=1+3 ( 1-sallon  + kuzhine me trapezari me ndriqim , 3dhome gjumi,dhoma e gjumit me banjo, 2-banjo , 1-WC, 2-ballkona, 1-depo , 1-pllakar )

Lokale afariste si dhe garazha per te gjitha banesat, hapsire gjelbrimi, kendi i lojrave per femije etj

Gjate ndertimit mund te kete ndryshime ne organizimin e baneses varesishte nga kerkesat e klientit.

Fillimi i ndërtimit të Kompleksit ‘InOn’- Objekti A – 30.03.2017, përfundimi i ndërtimit – 18. 12. 2018

Property Map

Similar Properties