KONTAKTI

PRISHTINË

Rr.Lord Bajron Hyr.19, 10000

Phone:

Mob: +383 49 707 138
Mob: +383 49 707 103
Office: 038 704 639

Email Address

[email protected]

Orari i punës në zyrë:

Hëne - Premte: 08:00 - 17:00
Shtune: 08:00 - 15:00

Caktoni një takim:

Ekipi ynë ju mirëpret dhe me kënaqësi ju prezanton ambientet dhe infrastrukturën e komplekseve INON.

    Caktoni takim: