Kompleksi INON 1 - Objekti D

Në qendër të Prishtinës.

Lokacioni i ngastrave ndërtimore gjendet pranë parkut të qytetit me katër hektar bimë dekorative shumë vjecare, pisha e gështenja të egra. Përveç gjelbërimit që ofron qyteti, në kompleksin më ekskluziv në Prishtinë do të keni edhe hapësira të mjaftueshme me gjelbërim falë oborreve të brendshme të hapura ndërmjet objekteve të cilat do të ofrojnë mundësi të zgjedhjes së hapësirave për gjelbërim, për lojërat e fëmijëve e terrenet sportive. Duke pasë familjen frymëzim ne synojmë që të transformojmë jetën e familjeve që zgjedhin të jetojnë në kompleksin tonë.

Cilësi e lartë e ndërtimit.

Funksionaliteti dhe përsosmëria e kushteve të jetesës janë koncepti kryesor kompanisë sonë. Orientimi i godinës sonë u mundëson banorëve ndriçim natyror pothuajse gjatë gjithë ditës, prandaj jeta në kompleksin tonë do të jetë dhurata më e mirë që mund t’i bëni familjes suaj.
Projektet tjera: