• Project Kompleksi INON 1 / Objekti C
  • Location Prishtine
  • Project Year 2022
INON 1 - OBJEKTI C

Funksionaliteti dhe përsosmëria e kushteve të jetesës janë koncepti kryesor i kompanisë sonë. Orientimi i godinës sonë u mundëson banorëve ndriçim natyror pothuajse gjatë gjithë ditës, prandaj jeta në kompleksin tonë do të jetë dhurata më e mirë që mund t’i bëni familjes suaj.

Arkitekturë e stilit klasik Barok. - Konstruksion beton-arme mbi 8.5 shkallë të Rihterit. - Konstruksion në mes të kateve me izolim termik dhe akustik.

Muratim perimetrik me blloka t=25cm.
Ndarja e banesave me izolim akustik.
Suvatim me glet dhe ngjyrosje të bardhë.
Dysheme me parket.

Dyer të hyrjes të blinduara.
Roleta me fleta alumini termik.
Fasadë e stilit Barok me izolim termik 12cm.
Sistemi Geberit i ujit, kanalizimit dhe ujërave të shiut.